<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nav-skandalen
NAV-ofre varsler massesøksmål mot staten
Organisasjonen NAV-it varsler gruppesøksmål mot staten med krav om erstatning til ofrene i trygdeskandalen.
Minst 27 antatte ofre for trygdeskandalen får ikke sakene sine gjenopptatt
Etter at trygdeskandalen eksploderte høsten 2019, har Riksadvokaten identifisert minst 86 antatt uriktige dommer for trygdesvindel.
Carl I. Hagens Nav-anmeldelse henlagt
Carl I. Hagens anmeldelse av politiet og påtalemyndighet etter Nav-skandalen er henlagt av Spesialenheten. Hagen har anket henleggelsen til Riksadvokaten.
Nav-saker på stedet hvil – over 70 trygdesaker stilles i bero
Etter at Høyesterett ba Efta-domstolen om en avklaring om oppholdskravet i Nav-saken, har Riksadvokaten bestemt at over 70 trygdesaker stilles i bero.
NAV utsetter behandling av skandalesaker
Nav har satt behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, på vent. Grunnen er det akutte behovet for saksbehandlere under coronakrisen.
Nekter innsyn i hemmelige Nav-råd
En ny diskusjon om hele det juridiske grunnlaget for trygdeskandalen er under oppseiling. Men regjeringen står fast på at rådene den fikk, må hemmeligholdes.
– Vi må ta lærdom av Nav-saken
Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) fikk Nav-skandalen i fanget da han tiltrådte. Onsdag satte han ned sin første arbeidsgruppe.