<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nicolai tangen
Tjente 4 mrd. på Altman-flytting
Siden nyttår har Oljefondets tunge satsing på Microsoft gitt eventyrlig gevinst. 200 milliarder kroner er blitt til 300 milliarder bare i år.
Tangen betaler 90 mill. for Tjuvholmen-luksus
Oljefondssjef Nicolai Tangen får sitt eget motstrømsbasseng når han nå knuser rekorden for kvadratmeterpris og går fra leier til eier på Tjuvholmen.
– Jeg tror det kommer til å bli et tapt tiår
Oljefondssjef Nicolai Tangen tror det blir tøft fremover. – Jeg tror ikke vi vil få noen avkastning i finansmarkedene de neste fem til ti årene.
Oljefondet inn i Birkenstock
Norske oljekroner er på vei til verdens sandalføtter.
Nvidia-aksjene ble 15 milliarder mer verdt – på én dag
«Dette er én av de mest interessante samtalene jeg noensinne har hatt», sa Nicolai Tangen til Nvidia-sjef Jensen Huang for fire måneder siden. I løpet av én dag ble Oljefondets aksjer 15 milliarder mer verdt.
NBIM taper stort på unotert
Satsingen på unotert eiendom og infrastruktur er ingen suksess for Oljefondet. Oljefondet er rammet av uroen i næringseiendom.
Krigen en hel verden frykter
En G7-advarsel i mai utløste sterke reaksjoner i Beijing, og frykten for en militær konflikt mellom USA og Kina utløser nå pengeflukt blant taiwanere.