<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nkom
Nkom vil tildele 1500 MHz- og 26 GHz-båndene
Etter forberedende arbeid og vurderinger har Nkom bestemt at det er riktig å forberede tildeling av 1500 MHz- og 26 GHz-båndene nå.
Nkom søker testpiloter til 5G
Vi inviterer testpiloter for innovasjon med bruk av 5G-frekvenser. Her er det bare å ta kontakt, skriver John-Eivind Velure i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).
Mobilnettet må sikres bedre mot ekstremvær
Uværet i november førte til at mange mistet telefontjenester og bredbånd i flere dager. Hendelsen viser at vi ikke er i mål, skriver Pål Wien Espen og Elise Lindeberg i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom).
Varsler endringer i kobbernett-avviklingen
Nkom varsler endringer i reguleringen av Telenors adgang til å gjøre endringer i kobbernettet på grunnlag av såkalte «forhold utenfor Telenors kontroll».
Nkom ber Telenor videreføre kobbernettet i en overgangsperiode frem til høsten 2025.
Nkom klar med endelige vilkår for 5G-auksjonen
Nkom sier de har prøvd å komme industrien og virksomheter i møte da de la frem de endelige vilkårene for 5G-auksjonen på onsdag.
Schlumberger og Westcon bøtelagt
De to selskapene brukte radiofrekvenser ulovlig på Mongstad og Ølen, tross klar beskjed fra Nasjonal kommunikasjonsmyndighet om ikke å gjøre det.