<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nordnet
Nordnet: – En del av våre kunder begynner å få høydeskrekk
– En del av våre aktive kunder begynner nok å få høydeskrekk, og vekter seg ned i aksjefond og opp i rentefond, sier Bjørn Erik Sættem, spareøkonom i Nordnet.
Nordnet-kundene lastet opp med aksjer i Norwegian
Nordnet-kundene brukte august til å lempe ut aksjer i Aker BP mens de posisjonerte seg i Norwegian. Samtidig registrerer investeringsøkonom Mads S. Johannesen en viss skepsis til aksjemarkedet.
Småsparerne råtrader flyaksjer: – Enorm interesse
Nettmeglergigantene DNB og Nordnet melder om en helt ellevill omsetning i flyaksjer. Samtidig forsøker forvalter Jan Petter Sissener å shorte én av dem. – En nobrainer!
Daytradere bidrar til omsetningseksplosjon etter restrukturering
Havila Kystruten trengte flere forsøk på å redde selskapet, men restruktureringen har satt fyr i aksjen. En av landets mest aktive daytradere tegnet seg i emisjonen, og har allerede gått både ut og inn igjen.
Dette var de mest populære fondene i juli
– Mange investorer har blitt fristet til å kjøpe høyrentefond, sier porteføljeforvalter Joar Hagatun i Kron.
Roger Berntsen: – Det har ikke skjedd siden 1800-tallet
Torsdag kan bli en legendarisk dag i aksjemarkedet. – Folk som er på min alder vil mest sannsynlig ikke oppleve det igjen, sier analytiker Roger Berntsen.
Roger Berntsen: – Aksjemarkedet kan snu ganske brått
Analytiker Roger Berntsen i Nordnet forventer gevinstsikring etter uvanlig mange dager med oppgang på Wall Street.