<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
norske skog
Bader i skatte- og kvotepenger:  SpareBank 1 Markets spår vill kursoppgang
Norske Skog får enorme CO2-kompensasjoner og 19 prosent av driftsresultatet er salg av CO2-kvoter. – Aksjen ser veldig billig ut, sier Ole-Petter Sjøvold i SpareBank 1 Markets. 
Amerikansk rentehjelp på vei
Amerikanske storbanker forventer massive rentekutt til neste år. Prognosene gir i seg selv fornyet støtte til Wall Street, i neste omgang også støttende for vår egen Oslo Børs.   
Kompromissløs milliardær
I løpet av tre måneder kjøpte Geir Drangsland seg opp til å bli største eier av Norske Skog. Nå er han også konsernsjef. – Jeg har min karma og tyngde når jeg først setter på motoren.
Mer Kina-trøbbel venter
Det er langt fra oppløftende makrotall som siver ut fra Kina. Men enn så lenge står aksjemarkedene ganske så stødig. Investorene klamrer seg til håpet om en litt mildere global pengepolitikk i 2024.
Går etter 4 måneder: – Jeg har ikke fått sparken
Tore Hansesætre går på dagen, fire måneder etter at han rykket opp til konsernsjef i Norske Skog. – Det er jeg som velger å gå, sier han.
Blir ny Norske Skog-sjef
Geir Drangsland er ny konsernsjef i Norske Skog fra og med i dag, 1. september. Arvid Grundekjøn tar over som styreleder.
Kapital-porteføljen knuser Oslo Børs
Kapital-porteføljen dunder videre og har etter sommeren sikret seg et enda større forsprang målt mot Hovedindeksen på Oslo Børs. Våre brede oljeserviceeksponeringer har betalt seg godt i år, men mer er innen rekkevidde utover høsten, tror vi.