<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
norwegian air shuttle
Nå går Fredriksen for utbytter i Norwegian
John Fredriksen har startet flere utbyttemaskiner enn de fleste. Nå legges det til rette for at også Norwegian skal betale utbytter, som sitter med like mye cash som markedsverdi.
Norwegian-sjefen ba analytikerne justere: Her er responsen
Er du Norwegian-aksjonær og ikke fått gjort hjemmeleksene før morgendagens kvartalstall? Ta det med ro, for det har disse seks analytikerne gjort.
Ryanair angriper SAS og Norwegian i København
Ryanair-sjef Michael O`Leary har i en årrekke harselert med både SAS og Norwegian. Nå angriper han fysisk med to nye fly i Danmark, og fortsetter skittkastingen.
Oppkjøpsrykter rundt Norwegian – Vestre er festbrems
Oppkjøpsryktene er i full gang igjen rundt Norwegian. Denne gang skal flere europeiske flyselskaper være interesserte, men de har ett stort problem: Næringsminister Jan Christian Vestre.
Staten tviholder på Norwegian-lån - får skylden for kursfall
Norwegian-aksjen har stått på stedet hvil i halvannen måned. Hvorfor? Sentrale investorer peker mot næringsminister Jan Christian Vestre.
Trafikktall og kursfall trigget Fredriksen
Tirsdag stengte Norwegian-aksjen på sin laveste aksjekurs på fire måneder. Kursfallet ble utnyttet av største aksjonær John Fredriksen.
Tapte 1 milliard kroner i første kvartal
Norwegian tapte 992 millioner kroner i første kvartal, mens nettogjelden økte med 1,7 milliarder kroner.