<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nrk
Legger ned talkshow etter 12 år
Etter 12 år og 25 sesonger gir Anne Lindmo seg som talkshowvert i «Lindmo». Til høsten bytter hun ut pumps med turstøvler i et nytt TV-program på NRK.
NRK-korrespondent Vegard Tjørhoms drømmetips til Nairobi
Nairobi er det perfekte stedet å begynne for dem som besøker Afrika for første gang, mener NRK-korrespondent Vegard Tjørhom. Det siste året har han kalt millionbyen sitt hjem.
NRK ut mot statsbudsjettet: – Får det ikke til å stemme
NRKs kringkastingssjef går ut mot regjeringens tilskuddsforslag for neste år. Hun mener de blir underkompensert med 60 millioner kroner.
Enighet i lønnsoppgjøret i NRK
NRK og alle fagforeningene har kommet til enighet om årets lønnsoppgjør.
NRK gikk 54 millioner i kroner i underskudd
Krig i Europa og en utfordrende økonomisk situasjon etter statsbudsjettildelingen har preget NRKs virksomhet gjennom året som har vært.
Gammelt tankegods og politisk korttidsminne
Hvordan vil finansminister Vedum og hans likesinnede beskytte Norge i den turbulente verden vi lever i? Er alenegang løsningen, spør Bjørn D. Solberg.
NRK og Sophie Elise avslutter samarbeidet
Torsdagens «Sophie og Fetisha»-episode ble den siste publisert hos NRK. Begge parter viser til strid om den øvrige kommersielle virksomheten til influenserne.