<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ntnu
– Har tatt livet av flytende havvind
– Den rapporten sa Jarand Rystad at skulle legge kjernekraft dødt. Den rapporten legger flytende havvind dødt, gitt det de forutsetter, sier førsteamanuensis Jonas Nøland ved NTNU.
Den norske Formel-fabrikken
Revolve NTNU i Trondheim har bygd biler til Formula Student i 13 år. Elbilen «Lyra» ble i sommer kåret den mest energieffektive.
NTNU-professor ble dømt til åtte måneders fengsel – nå starter ankesaken
Mandag starter ankesaken til en tidligere professor ved NTNU som inviterte fire iranske borgere som gjesteforskere, uten å ha klarert det med ledelsen.
– Vi har ingen relasjon til amerikanerne, men vi utnytter den samme teknologien
Når kommer det norske alternativet til ChatGPT? Når får vi en norsk språkmodell? NTNU samarbeider nå med flere selskaper for å lage en slik modell. 
Ikke juks å bytte juridisk kjønn for prestisjestudier
NTNUs bruk av kjønnspoeng på Indøk-studiet skaper reaksjoner. Høyre mener det er uforståelig om kjønnspoeng benyttes også neste år.
Vant med Elmera
Finansgruppen Verdi NTNU tok den ukentlige førsteplassen i Nordnets porteføljekonkurranse, delvis som følge av Fjordkraft-eierens voldsomme kursoppgang.
Gullet gikk til UiS Studentkapital
Stavanger-studentene tjente rått på Archer, Frontline og Odfjell Drilling. Dermed var den ukentlige seieren i Nordnets porteføljekonkurranse sikret.