<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nyboligmarkedet
17.000 årsverk kan forsvinne i byggebransjen
Novembertallene viser en kraftig nedgang i nyboligsalget over hele landet. Boligprodusentene frykter permitteringsboom.
Boligprosjekt på Nordstrand er trukket fra Finn.no
Pilares Eiendom hadde bare solgt to av 15 prosjekterte leiligheter i et populært område på Nordstrand i Oslo. Nå er det trukket fra Finn.no og prosjektets nettside er nede. 
Fire av fem usolgte nyboliger på Ullernåsen
Tidligere fotballspiller Kjetil Løvvik (50) og Ørjan Fjell ferdigstilte fem eneboliger på Ullern ved starten av året. Foreløpig er kun ett av husene solgt, tross et priskutt på 10 prosent. 
Obos gambler på Ulven
Obos har startet byggingen av 180 leiligheter på Ulven i Oslo selv om kun 18 prosent av boligene er solgt. 
Økte prisene – får ikke solgt på Nordstrand
Pilares Eiendom har i løpet av fem måneder kun solgt to av 15 prosjekterte leiligheter sentralt på Nordstrand i Oslo. Da samme prosjekt med lagt ut forrige gang ble 13 av leilighetene solgt i løpet av noen uker. 
– Entreprenørenes priser er lavere nå enn før sommeren
– Vi ser at entreprenørenes priser er lavere nå enn før sommeren. Spørsmålet er hvor lang tid det tar før det er bærekraftige nivåer, sier adm. direktør i Selvaag Bolig, Sverre Molvik.
Betalte 40 mill. for 432 kvadratmeter
For to år siden signerte teknologigründeren Espen Fjogstad kjøpekontrakt på en leilighet på 432 kvadratmeter. Prislappen var rekord i Stavanger.