<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
nyboligsalget
Nyboligsalget stupte med 39 prosent: – Går fra ille til verre
Salg av nye boliger i november falt med 39 prosent fra november i fjor.
Boligprosjekt på Nordstrand er trukket fra Finn.no
Pilares Eiendom hadde bare solgt to av 15 prosjekterte leiligheter i et populært område på Nordstrand i Oslo. Nå er det trukket fra Finn.no og prosjektets nettside er nede. 
Fire av fem usolgte nyboliger på Ullernåsen
Tidligere fotballspiller Kjetil Løvvik (50) og Ørjan Fjell ferdigstilte fem eneboliger på Ullern ved starten av året. Foreløpig er kun ett av husene solgt, tross et priskutt på 10 prosent. 
Obos gambler på Ulven
Obos har startet byggingen av 180 leiligheter på Ulven i Oslo selv om kun 18 prosent av boligene er solgt. 
Økte prisene – får ikke solgt på Nordstrand
Pilares Eiendom har i løpet av fem måneder kun solgt to av 15 prosjekterte leiligheter sentralt på Nordstrand i Oslo. Da samme prosjekt med lagt ut forrige gang ble 13 av leilighetene solgt i løpet av noen uker. 
– Ingenting som tilsier at dette vil snu
Boligprodusentenes Forenings nye statistikk for igangsetting og salg av nye boliger i oktober viser stup på 23 prosent i salg av nye boliger fra oktober i fjor. 
25 prosent fall i nyboligsalget
Det ble solgt 25 prosent færre nye boliger i tredje kvartal, sammenlignet med samme periode året før. Det viser tall fra Boligprodusentene.