<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ola borten moe
Ola Borten Moe ut mot norske hydrogen­planer
Mens regjeringen jubler for hydrogenplaner, skriver forskningsminister Ola Borten Moe på Facebook at planene er «lysår unna å være forsvarlig eller fornuftig».
Utvalg vil gjøre om på opptak til høyere utdanning – vil fjerne mulighet for å forbedre karakterer
Et utvalg foreslår å ta bort muligheten for å forbedre karakterer fra videregående skole ved søknad om opptak til høyere utdanning, samt å fjerne tilleggspoeng.
Ola Borten Moe, nå skuffer du!
Utenlandske aksjonærer har like mye rett til utbytte som norske aksjonærer har, påpeker styrelederen i Austevoll Seafood, Helge Singelstad.
Ta deg en bolle, Borten Moe
Senterpartiet forsvarer lakseskatten
Sp-nestleder Ola Borten Moe mener det er «rett og rimelig at vi tar noe av overskuddet i oppdrett og beholder det i Norge, til bruk for det norske fellesskapet.»
Abid Raja i strupen på forskningsministeren – Borten Moe slår kraftig tilbake
Venstre-nestleder Abid Raja slakter forsknings- og høyere utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp), som han mener reduserer hele fagfeltet han har ansvar for.
4.000 færre nye studentboliger enn det ble bevilget penger til
Det er blitt bygget langt færre studentboliger de siste årene enn det er bevilget penger til. Prisnivået er blitt høyere, sier studentleder.