<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ole-rikard hammer
Tredobling av ratene
Ratene for de største produkttankskipene har skutt i været og inntjeningen er tredoblet på to uker.
Spår ny opptur for Frontline
Frontline har steget med over 300 prosent på børsen i løpet av de seneste to årene. Både Arctic-analytiker Kristoffer Barth Skeie og ABG Sundal Collier-analytiker Petter Haugen mener det er mer å gå på.
VLCC-ratene doblet på en uke
Inntjeningen i tankmarkedet har skutt i været de siste par dagene, og ratene for en moderne VLCC med scrubbere er nå oppe i over 80.000 dollar.
– En tradingmulighet
– Dette vil styrke ratene, sier olje- og tankanalytiker Ole-Rikard Hammer etter angrepene i Jemen. Han mener situasjonen gir tradingmuligheter i olje- og tank-aksjer.
– Oppsiktsvekkende at prisen faller tilbake
Til tross for et nyhetsbilde som isolert sett har vært positivt for oljemarkedet, faller prisene: – Det er vanskelig å sette to streker under svaret, sier oljeanalytiker Ole-Rikard Hammer om utviklingen.
– VLCC-markedet er svakere enn ventet
– Stortankmarkedet har vært rimelig bra, men svakere enn ventet for VLCC-ene i høstsesongen, sier analytiker Ole-Rikard Hammer i Arctic Securities.
Opec vurderer massivt kutt: Vil sette fyr på oljeprisen
Opec vurderer å kutte 2 millioner fat pr. dag. – Det vil helt klart stramme inn markedsbalansen og være positivt for oljeprisen, sier analytiker Ole-Rikard Hammer.