<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ole robert reitan
– Full av feilaktige antagelser
– Debatten om matprisene er så full av feilaktige antagelser. Fra visse hold skapes det mer eller mindre bevisst et inntrykk av at en hel bransje er uansvarlig, sier Ole Robert Reitan.
Reitans merkevare-manøver
Ole Robert Reitan var skeptisk til bensinstasjonkjedens sykkelsatsing, men ble overbevist. Nå skal Uno-X delta i Tour de France. – Vi bruker ikke én krone på tradisjonell reklame, sier han.
Nordmenn har aldri betalt mer skatt – og verre skal det bli
Nordmenn har aldri betalte mer i skatt enn de gjorde i fjor. Og nå dobles formueskatten.
Rema overtar over 100 Aldi-butikker i Danmark
Rema 1000 Danmark har inngått en avtale om å kjøpe størstedelen av den tyske dagligvarekjeden Aldis butikker i Danmark. Det dreier seg om 114 butikker.
Reitan-familien vil få skattesmell på børs
Det er nesten to år siden Odd Reitan varslet børsnotering av Reitan Handel, men ingenting har skjedd. Ved en børsnotering vil familiens formues- og utbytteskatt øke med 300 millioner kroner i året.
Skatteflukten øker
– Klart det får effekt på økonomien
Pandemi, krig, energikrise og klimaendringer har slått til på samme tid. – Jeg tror alle er blitt overrasket over prisveksten, sier Ole Robert Reitan.