<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
orkla
Orkla endrer varemerke etter klage
Kaffebønder hevdet den visuelle profilen til ett av Kims snackprodukter krenket det colombianske flagget. Nå snur Orkla og endrer varemerket.
Stor forskjell i snittlønningene
Oljeselskapene casher inn på høye priser, og det er også selskapene som opererer i Nordsjøen som har de høyest snittlønningene for sine ansatte.
Kims krenker kaffebønder
Colombianske kaffeprodusenter reagerer på at Orkla-eide Kims bruker tre farger i Colombias statsflagg på emballasjen til et 55 år gammelt norsk snackprodukt.
Taper markedsandeler til billigmerker
– Vi ser veldig klart at det er en trading-down, der folk går fra merkevarene til private label, sier Nils K. Selte, konsernsjef i Orkla. 
Orkla fortsetter fremgangen
Orkla økte driftsinntekter til 17,1 milliarder kroner i årets andre kvartal. Justert driftsresultat endte på 1,8 milliarder kroner, mot ventede 1,6 milliarder.
Skuffet inn nær 2 milliarder
Jotun har nesten doblet resultatet de første fire månedene av året målt mot samme periode i fjor. Sjefen tror på en ny maritim høykonjunktur.
Orkla med knallvekst
Orkla leverer kjempevekst i første kvartal, men det er malingsprodusenten Jotun som virkelig gjør det godt. Omsetningen for Orkla som konsern var himmelhøyt over analytikernes forventninger.