<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
oslo politidistrikt
Alvorlige tiltaler mot regnskapsførere og fem kunder
Regnskapsførerne Trond Kaarem og Finn Arne Berntsen er tiltalt for omfattende økonomisk kriminalitet. Begge nekter straffskyld for de alvorlige anklagene.
Må i retten for å ha leid ut boligen svart
En 28-åring skal ha leid ut en bolig i flere år uten å rapportere inntektene til Skatteetaten. Nå må han i retten og risikerer fengselsstraff.
Norske rikinger raidet for luksusvarer
En 41-åring som ble tatt med sveitsiske klokker, verdifulle smykker, designervesker og en Mercedes tilhørende åtte nordmenn, er sporløst forsvunnet etter å ha blitt løslatt fra varetekt.
Banksjef arrestert for korrupsjon
Fem er pågrepet, en av dem på arbeidsplassen. Tre er varetektsfengslet. Politiet mener bankkunder har fått mer enn 10 millioner kroner i lån på uriktig grunnlag.
Bedragerisiktet gallerieiers selskap er konkurs
Et selskap eid av den kontroversielle kunstneren og gallerieieren John Erik Werner Jensen Hedemark er konkurs på grunn av ubetalte krav fra Skatteetaten.
Fengselsstraff for ulovlig regnskapsføring
Ved å være ansatt i mikrostillinger hos kundene sine, forsøkte et ektepar å omgå autorisasjonskravet for regnskapsførere. Nå er begge dømt til fengsel.
Voldsdømt regnskapsfører må i retten igjen
Etter at 65-åringen ble dømt for vold mot en bostyrer etter en konkurs, fattet Finanstilsynet interesse. Nå må han i retten igjen, tiltalt for ulovlig regnskapsføring i stor stil.