<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
padel
Padelkjede slår seg konkurs
Store deler av den norske virksomheten i PDL United er slått konkurs. Overetablering i markedet og færre spillere etter coronapandemien er hovedårsakene. 
Sky Fitness og padelkjeden PDL Norge blir samboere
Den norske treningssenterkjeden Sky Fitness har inngått en avtale med verdens største padelhallkjede. Nå skal de samlokaliseres på en rekke steder i Norge.
Slår seg sammen – og vil erobre Norge
To svenske padelhallgiganter slår seg nå sammen. De har allerede en rekke padelhaller i Norge, og planlegger kraftig ekspansjon fremover.
Fra meglerbord til benkpress
Treningssenterkjeden Sky Fitness skal vokse - også utenfor Norges grenser. Det skal en tidligere meglersjef sørge for.
Norsk toppspiller satser på ny padelkjede
I dag finnes det rundt 200 padelbaner i Norge. Nå ønsker Norges beste padelspiller å ta en del av kaken, og målet er å bygge opp ti padelsentre.
Triton har hamstret padelhaller for 2,5 mrd.
De tidligere fotballspillerne Ole Martin Årst og Jesper Mathisen har solgt norske Just Padel, med 45 baner, til Triton-selskapet LeDap. På bare tre måneder har LeDap kjøpt over 600 padelbaner i syv land.
Norsk børslykke og den nye «folkesporten» padel
I Finansavisen TV blir det snakk om den nye «folkesporten» padel, en usikker verden og hvorfor Oslo Børs kommer så godt ut av det hele.