<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
pareto-konferansen
– Jeg har veldig tro på et sterkt marked
Tegn til økt oljeetterspørsel fra Asia, flatere oljepriskurve og få nybygg vil bidra til et sterkt råoljetankmarked, ifølge Frontline-sjef Lars H. Barstad.
Pareto-eieren forsikrer: – Jeg er med på oppgangen
Pareto-eier Svein Støle har porteføljen full av trauste sparebanker. Men den kommende oppturen i olje og gass vil han ikke gå glipp av.
– Sektoren er oversett og underpriset
Investor Fredrik Sneve har flere hundre millioner investert på Oslo Børs og er stålbull på energiaksjer. – Jeg ser mange attraktive investeringsmuligheter, sier han. 
Tror USA vinner batterikampen
– Incentivordningene i USA er dramatisk mye bedre enn i Europa og Norge, og vil forskyve hele batteriindustrien, spår konsernsjef Tom Einar Jensen.
Aker-sjefen før gassmøte: - Ingen skam å snu
Regjeringen og oljebransjen samles torsdag for å diskutere hva de skal svare et Europa i energikrise. Et comeback for langsiktige gasskontrakter kan være løsningen, sier Aker-sjef Øyvind Eriksen.
– Det beste vi har sett på åtte år
Underinvesteringer er årsaken til energiskvisen og at riggmarkedet løfter seg betydelig, mener riggeliten på Pareto-konferansen. – Vi går inn i en mangeårig oppgangssyklus, sier en av dem.
- Håper Kjell Inge har et gjesterom
Akers drift blir ikke påvirket av Røkkes flytting, forsikrer Aker-sjefen. Samtidig håper han industrikonsernets innflytelse i norsk næringspolitikk ikke blir svekket.