<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
per danielsen
Får ikke tilbake advokatbevillingen
Oslo tingrett feller en knusende dom over Per Danielsens arbeid som advokat. 69-åringen har over tid vist en uakseptabel og aggressiv adferd mot egne klienter.
Per Danielsen tapte mot Advokatbevillingsnemnden
Advokatbevillingsnemnden frifinnes i søksmålet fra Per Danielsen.
Dommer snur i Danielsen-rettssak
Tingrettsdommer Kim Heger har endret mening og sier nå ja til at eks-klienter av Per Danielsen kan følge rettssaken til den avskiltede advokaten på video.
Nytt salærtap koster Danielsen dyrt
Advokatfirmaet Danielsen & Co ga for dårlige råd. Dermed går firmaet glipp av en halv million i salær, og må i stedet betale 400.000 til en eks-klient.
Uten tillit og uskikket som advokat
Per Danielsens nær 40 år lange karriere som advokat er over. Advokatbevillingsnemnden har fratatt 68-åringen retten til å arbeide som advokat og yte rettshjelp for klienter.
Amatørjurist leder 5-0 over advokat Danielsen
Pensjonert tollrevisor Jarl Teig (65) hjelper blakke eks-klienter av Per Danielsen i retten. Han har fått medhold fem ganger, tross advokat Danielsens forsøk på å stanse ham.
Henlegger bedragerianmeldelse
En bostyrer mente advokat Per Danielsen overfakturerte en klient og anmeldte ham for grovt bedrageri. Sjikanøst kaller Danielsen anmeldelsen, som nå er henlagt av politiet.