<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
peter hermanrud
– Aksjen fortjener en mye høyere multippel
– Elmera er veldig stabilt og evner å betale gode utbytter, så jeg synes dette er ganske lav risiko. Også vil jeg gjerne eie noe som ikke er så veldig syklisk, sier Peter Hermanrud. 
Satser stort på svensk børstaper
Peter Hermanrud satser på skillsmisse med suksess. – Med normal prising vil man se en dobling av kursen, sier han. Men aller mest satser han nå i en svensk børstaper.
Favorittaksjen har falt 38 prosent
Kitron er største investering hos Egil Dahl og Aasulv Tveitereid. Etter en lang fest har aksjen korrigert hele 38 prosent på fem måneder. 
– Et av børsens beste selskaper
Investor Peter Hermanrud har nylig solgt i olje. Nå hyller han en av sine største investeringer.
Investorgjeng selger oljeaksjer
Aasulv Tveitereid har solgt olje- og oljeserviceaksjer for 150 millioner kroner på få dager. Også Egil Dahl, Ole Petter Kjerkreit og Peter Hermanrud har tatt grep. Disse aksjene satser de på nå. 
– I det siste har jeg faktisk solgt en del aksjer
Peter Hermanrud tror det er for tidlig å snakke om børskrakk på grunn av høye renter. Men han har likevel solgt seg ned i aksjemarkedet de seneste ukene. – Nå har jeg 15 prosent cash, sier han.
Skjøt gullfuglen med shortsalg
Det er snart bare gjeld igjen i svenske SBB, hvor toppsjef Ilija Batljan har gått av og aksjekursen har falt rundt 95 prosent fra toppen. På vei ned har norske investorer tjent millioner på shortsalg. Sissener Canopus traff mer eller mindre klokkerent.