<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
peter wessel
Til tross for at luften har gått ut av flere av fjorårets grønne håp mener Fearnley Securities det fremdeles er mer å hente, spesielt fra utenlandske investorer. 
Rekordresultat i Astrup Fearnley
Astrup Fearnley-konsernet tjente 655 millioner kroner før skatt i fjor. Et malerisalg og gode resultater fra meglerdelen forklarer rekordoverskuddet.
Greve og Wessel nye Fearnleys-sjefer
Søren Greve overtar ledelsen av skipsmeglerhuset Fearnleys. Samtidig er Peter Wessel ansatt som ny sjef i Fearnley Securities.
Fearnley forbereder lønnskutt
Meglerhuset Fearnley Securities må kutte kostnader. Planen er at lønnen til alle ansatte er kuttet med 10 til 15 prosent i løpet av uken.
Meglersjefen som sparket stjernemeglerne har nå selv fått sparken
Fearnley Securities-sjef Marius Halvorsen sparket stjernemegler Peter Wessel og corporatesjef Rikard Vabo. Nå er begge gjeninnsatt, mens Halvorsen har fått sparken.
Fearnley sparker ut sjefer etter maktkamp
Meglersjef Peter Wessel har vært gullkalven i Fearnley Securities i alle år, men nå permitteres han sammen med corporatesjefen – selv om aksjevolumene er rekordhøye.