<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
petter slyngstadli
Kaster seg på tørrbulkbølgen
Etter et voldsomt rykk i tørrbulkratene har analysesjef Petter Slyngstadli i Norne Securities en klar anbefaling til kundene. – Kanskje det mest interessante selskapet, sier han.
– Dette er en aksje jeg liker veldig godt
– Aksjen falt veldig mye på kvartalstallene, og jeg føler nå at den bør være med i porteføljen, sier analysesjef Petter Slyngstadli i Norne Securities.
Oljeprisen som våpen?
Kina – og Russland(!) – kan ha lykkes med å etablere en kraftig motvekt til den gamle verdensordenen siden andre verdenskrig og Vestens dominans i det geopolitiske bilde.
– Denne aksjen fortjener oppmerksomhet
Norne Securities satser på en ny aksje månedsporteføljen. Analysesjef Petter Slyngstadli mener en snuoperasjon og en god kontraktsflyt kan løfte teknologiaksjen fremover.
Analysesjef: – Scatec har falt ufortjent mye
Analysesjef frykter korreksjon – greit å ha tørt krutt
– Det er en korreksjonsrisiko i aksjemarkedet. Derfor kan det være greit å ha litt tørt krutt, sier analysesjef Petter Slyngstadli i Norne Securities. Her er favorittaksjene.
Analysesjef frykter børsfall – anbefaler likevel 6 aksjer
– Børsen kan falle 20 prosent, advarer analysesjef Petter Slyngstadli i Norne Securities. Samtidig omtaler han en av favorittselskapene i porteføljen som en pansersterk aksje.