<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
porsche
Porsches nye elbil – så mye koster den
Elektriske Porsche Macan får firehjulsdrift, luftfjæring og en rekkevidde mange lengter etter. Prisen er ikke så avskrekkende som man skulle tro.
Årets heftigste fossilbiler: Suveren vinner
Det selges fortsatt heftige biler med bensinmotor og 2023 har bydd på noen av de heftigste noensinne. Vinneren har et snev av retro i seg.
Så mye dyrere blir den neste år
Registreringen av bensindrevne morobiler i Norge er slett ikke dødt. Det kan spesielt Porsche og BMW vise til, men neste år øker avgiftene.
Slik blir Porsches neste elbil
Leipzig: Etter forsinkelser og rot begynnber det endelig å nærme seg lansering av Porsches neste elbil. Allerede nå er det åpenbart at det er mye å glede seg til.
Bruker Porsches elektriske motor – så mye koster den
Gardasjøen, Italia. Frauscher x Porsche 850 Fantom Air låner drivlinjen fra den kommende elektriske Porsche Macan og fjæring fra en stridsvogn.
Roper varsko etter rekordsalg
Porsche satte nye rekorder både når det gjelder bilsalg og overskudd så langt i 2023. Nå advarer det om at neste år kan bli krevende.
Porsches dyreste, men er den best?
LAMEZIA TERME, ITALIA: Når du kombinerer det beste fra Porsches 26 forskjellige 911-versjoner ender du opp med spesialmodellen S/T.