<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
privatmegleren
Boligflippere jakter gull
Håndballspiller Magnus Abelvik Rød og Pareto-analytiker Tom Erik Kristiansen er to av mange som forsøker å flippe seg til millioner i et tungt boligmarked. 
Roet tempoet - topper lønnslisten for supermeglerne
Eiendomsmegler Fredrik Dyve mer enn halverte inntekten, men dro like fullt inn 9,5 millioner kroner i fjor. I år kan det bli mer.
Flere usolgte boliger på markedet enn på fem år
Ikke på fem år har det vært flere usolgte boliger på det norske markedet. Eiendomsmegler-topp mener markedet er i en priskorrigeringsfase.
Fortvilte boligselgere: – Det er hele spekteret av følelser
Meglere er daglig i kontakt med nervøse boligselgere. – Spørsmålet er om den fulle og hele korreksjonen har kommet, sier eiendomsmegler Espen Hordnes.
Tøffe prisforhandlinger på fjellet
Eiendomsmeglere forteller om stor avstand mellom kjøpere og selgere på fjellet. – Det er usikkerhet på begge sider, sier Christian Haatuft i Eiendomsmegler 1.
Tydelig skifte i boligmarkedet: Flere vil selge først
Eiendomsmeglere merker et stemningsskifte blant kundene. – Vi er helt klart på vei inn i et marked hvor flere selger før de kjøper, sier meglertopp.
Voldsomt taktskifte i Oslo-markedet
Boligmarkedet i hovedstaden har hittil i år vært preget av en meget lav tilbudsside i forhold til etterspørselen. Nå er trenden i ferd med å snu, og kampen om kjøpernes oppmerksomhet er for alvor i gang.