<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
profil
Rev familien opp med røttene, i dag styrer hun utlånsportefølje på 1.700 mrd
Hun rev familien opp med røttene i Stockholm for å satse alt på Norges største bank. I dag er det Ida Lerner vi må stole på dersom 1.700 milliarder i utlån skulle treffe en ny krise.
Goodtechs nye toppsjef: – Vi må jobbe mot at aksjonærene får økt avkastning
Margrethe Hauge har tatt over som konsernsjef i børsnoterte Goodtech. – Selskapet er veldig lavt priset, sier sunnmøringen som selv har investert i selskapet.
Fra butikkansatt til toppsjef: Slik har XXLs nye leder klatret oppover
Stine Trygg-Hauger begynte å jobbe i butikk som 15-åring, og fikk en lederstilling i Clas Ohlson som 27-åring. Nå skal hun bli toppsjef i XXL. 
Strawberry Publishings nye sjef: – Vi kommer til å bli betydelig større enn vi er i dag
Strawberry Publishing har på få år blitt et av Norges største forlag. Nå har Alexander Even Henriksen forlatt Gyldendal etter 13 år for å ta nykommeren til topps.
Vismas nye konsernsjef: – I år har vi kjøpt opp nærmere 40 selskaper
Det er priset til 110 milliarder kroner. Har over 12.000 ansatte. Og omsetter for 19 milliarder i år. Merete Hverven har overtatt stafettpinnen i Visma.
Regnskapsbransjens hoffleverandør
Nordlendingen Øyvind Larsen har vært fascinert av tall og regnskap helt siden han begynte på videregående på midten av 1990-tallet. Nå har han klatret helt til topps i Visma Software.
Blomqvist-sjefen: – Som eneeier har man makten
Norges største auksjonshus fyller 150 år. I førersetet sitter Elisabeth Vik Forsberg, tredjegenerasjons eier av Blomqvist, og selger 20.000 objekter i året for 180 millioner.