<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Kjøp
proptech
– Jeg mener fortsatt at vi er en mange-mangedoblingskandidat
At en korpsspillende, rocka langrennsløper med hovedfag i psykologi skulle bli sjef i et børsnotert selskap hadde gitt skyhøye odds i Halden.
Søkte etter penger, fant 20 mill.
Proptech-selskapet Findable bruker kunstig intelligens til å hente ut eiendomsinformasjon fra bilder og papirer. Da fant de 20 millioner.
– Satse på Norge? Det blir seriøst for dumt
Parkly-gründer Ola Engvik er den irriterende myggen som aldri skriver ut parkeringsbøter. – Bøter? Nei, DET driver vi ikke med.
Nå får Onepark, Apcoa Parking og Aimo Park en irriterende utfordrer
Parkly-gründer Ola Engvik er den irriterende myggen som skal utfordre parkeringsbransjen; spesielt det trehodede trollet Onepark, Apcoa Parking og Aimo Park.
Proptech-selskapet hentet 16,5 mill., vil utenlands
Proptech-selskapet Knips har fått 50 boligprosjekter til å bytte ut nyhetsbrev på mail med sin digitale løsning. I løpet av året skal de utenlands.
Proptech-nykommer tester verdsettelse på 100 millioner
Really har internasjonale ambisjoner med sin plattform for eiendomstjenester. Nå henter selskapet 25 millioner kroner til en verdsettelse på 100 millioner.
– Da kan du bygge opptil 20 prosent billigere
Raskere, billigere og grønnere. Det er pitchen til proptech-oppstarten Modulize, som satser på optimalisering av prefabrikkerte bygningselementer i byggebransjen.