<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
rasmussengruppen
– Vi er i starten av en supersyklus
I fjor fikk Rasmussensgruppens Shearwater en ebitda på 200 millioner dollar. Økes aktiviteten og ratene med 30 prosent vil inntjeningen nesten femdobles, ifølge konsernsjefen.
Hentet 90 millioner til premium-sushi
Nordic Aquafarms fyller krigskassen og bassengene med fisk til premium-sushi. Nå deles selskapet i én jordnær og én visjonær del.
Rasmussengruppens seismikkjempe sikter mot børs
Shearwater har ambisjoner om å gjøre en børsnotering i løpet av andre eller tredje kvartal til neste år, uten å hente penger. Seismikkselskapet kan være verdt rundt 20 milliarder kroner.
Alarmerende lav vekst
Boligalarmutfordreren Homely ble etablert i 2019, men hadde bare 4 millioner i inntekter i fjor og underskudd tre ganger høyere. I år ligger det an til rundt 8 millioner inntekter.
Sikret 21 måneder i India: – Reflekterer det sterkere markedet
Shearwater GeoServices sender flere av sine seismikkfartøyer til India for å utføre flere 2D- og 3D-prosjekter for en gammel kunde.
Børsmareritt for Rasmussengruppen
Rasmussen-familien har flydd høyt i aksjemarkedet i mange år. Nå har nesten samtlige aksjer kollapset i verdi, og som salt i såret kan man trolig legge til et betydelig verdifall i unoterte Oda.
– Shearwater har en fantastisk posisjon
Rasmussengruppen har 26 milliarder kroner i egenkapital etter et nytt, sterkt år. Nå gir oljeoppturen et solid løft for seismikksatsingen.