<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
redningsselskapet
Har fått ny jobb
Tidligere Frp-leder Siv Jensen har takket ja til å lede et arbeid i regi av Redningsselskapet for å forebygge drukningsulykker.
Har donert syv redningsskøyter
Onsdag ble «Ragnar Stoud Platou» døpt på Redningsselskapets hovedsete i Horten. Horn-familien har nå donert til sammen syv redningsskøyter til Redningsselskapet.
– Gjør en utrolig viktig jobb
Investoren Christen Sveaas har finansiert tre nye redningsfartøyer. Det er første gang Redningsselskapet har mottatt en slik donasjon.
Redningsselskapet satser digitalt. Vil fjernstyre redningsskøyte
Fremtidens redningsskøyte kan bli fossilfri og skal kunne fjernstyres fra land. En donasjon fra enken etter Superoffice-gründeren Une Amundsen, Wenche Amundsen, setter Redningsselskapet i stand til å satse mer digitalt.
Laerdal-konsernet knaller til med rekordoverskudd
Milliardkonsernet Laerdal kan vise til et rekordresultat for 2019. 2020 byr derimot på en «bumby ride» for livredningsgiganten.
Manglende båtferdigheter gir økt pågang for Redningsselskapet
Oppfordringer til norgesferie og rekordsalg av fritidsbåter har medført en 40 prosents oppdragsøkning for Redningsselskapet i mai og juni i år sammenlignet med fjoråret.
Kraftig økning i salget av redningsvester
Nordmenns endrede ferieplaner på grunn av koronakrisen har ført til at det selges båter som aldri før. Gledelig er det da at også salget av redningsvester øker.