<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
rekkevidde
Derfor får den elendig score av FAs bilanmelder
En mopedbil er ikke en fullverdig bil, men den nye elektriske Ligier Myli gir ungdommen mulighet til å både kjøre og råne – i inntil 45 kilometer i timen.
Tesla øker rekkevidden på Model 3
Tesla lanserer i dag en oppgradert Model 3 med økt rekkevidde og en rekke øvrige nyheter. Prisen forblir den samme.
FAs bilanmelder: – Forgjengeren kan ikke måle seg
Mange ble skuffet da VW ID.3 med plastinteriør overtok for e-Golf, selv om rekkevidden var bedre. Nå relanseres bilen til glede for plastallergikerne.
Rolls-Royce er ikke best på elbil
NAPA VALLEY, CALIFORNIA: Batteriet og drivlinjen i den nye Rolls-Royce Spectre imponerer ikke, men det gjør alt annet. – Det holder for våre kunder, hevder Torsten Müller-Ötvös.
Ladbar duell: Én tydelig vinner
Lexus lanserer nå sin gamle traver RX450h som plugg-inn-hybrid i en helt ny bil og vi lot den bryne seg på Ford Explorer PHEV.
Her piper og blinker det mer enn du liker
Stadig strengere sikkerhetskrav gir nye biler flere varsler. Nio EL7 er i tillegg klargjort for selvkjøring på høyere nivå.
Tøff tid i møte
Mercedes-Benz spyr ut nye elbiler raskere enn de fleste. Deres første elbil EQC var egentlig en fossilbil, og det er litt trist at den går mot en sikker død.