<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
restaurantdrift
Helt uenige om hvem som skal få husleiesmellen
Leietager kan påberope seg force majeure og slippe sine forpliktelser, mener Virke. – Dette er ikke force majeure, sier eiendomsinvestor Carl Erik Krefting.
Lunsjguiden: Innertier på Briskeby
Det er første gang Anders Buchardt har startet en restaurant. Michaels startet han fordi det var så trist at stamstedet hans, Bølgen & Moi, skulle flytte. For en lykke at han gjorde nettopp det.
Startet selskap nummer to før fylte 20
Som 17-åringer startet André Lier og Emil Hamborgstrøm ungdomsbedrift. Som 20-åringer er de i gang med å effektivisere restaurant– og hotellbransjen.
Nå vil de vite hva du bestiller før du vet det selv
Hurtigmatgiganten bruker nyvinnende teknologi for å holde seg på topp i bransjen. 
Bygger om for 270 millioner - nytt rekordår
Til jul skal alt være klart. Fjerdegenerasjonseier i Continental Elisabeth Brochmann har i denne omgang brukt 270 millioner på renovering og ombygging. 2017 ble nytt rekordår.