<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
retail
Tror XXL vil bryte lånebetingelsene
XXL er på dypt vann etter at selskapet varslet om fallende etterspørsel. Nå mener Pareto Securities at selskapet risikerer å måtte hente penger.
– En uenighet som har bygget seg opp
Pål Wibe går av etter drøye to år på toppen av XXL. Han avviser at kursutviklingen til selskapet er en faktor i beslutningen.
XXL-aksjen faller og faller
XXL-aksjen steg over 720 prosent fra bunnen i mars 2020 til toppen i oktober 2020. Siden det har aksjen utviklet en fallende trend. Hva sier de tekniske signalene oss nå?
Solid XXL-kutt etter dårlig vinter
Har meglerbransjen passert «peak earnings», vil lakseprisene presse aksjene nedover og hvordan salget til XXL gikk i vinter? Det er noen av temaene i dagens aksjetips.
– Eiendomsinvestorene må trå varsomt nå
Investeringer i sentrale kontorer, samfunnsbygg og logistikkeiendommer er attraktivt, mener analytikere. Handel er det mer usikkerhet om.  
Tilbyr køfri shopping – med mobilen
Tenk deg å gå inn i en butikk, plukke varer og gå ut – uten å gå innom en kasse. Moss-bedriften Fygi Technologies tester nå ut sin teknologi i inn- og utland.
Foll har fått nesen over vannet
Med satsing innen retail ble pandemien tøff for Foll Reklamebyrå. Nå viser bunnlinjen pluss igjen.