<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
riggmarked
Kan få et av verdens største riggselskaper
Noble og Maersk Drilling ryktes å nærme seg en fusjon, noe som kan bli et av verdens største riggselskaper. – Det gir mening, sier en analytiker.
– Vi skal bore for full rulle
Frigstad Gruppen har ikke bygget et riggdesign på fem år. Men i 2022 tror onkel og nevø Frigstad på likevekt i riggmarkedet.
Stålbull Mohn lukter gull i rigg
Etter noen blytunge år som storeier i Transocean er Frederik W. Mohn nå mer bull enn på lenge. På få dager har han kjøpt aksjer i riggselskapet for en halv milliard.
Plukker opp kansellert Transocean-rigg
Økt etterspørsel gjør at Saipem har inngått en avtale med Samsung Heavy Industries i Sør-Korea om å leie et splitter nytt boreskip.
Kan vi få megaselskaper i riggsektoren?
Kan Seadrill og Borr Drilling komme til å slå sine jack-up-rigger sammen, og kan Seadrill slå sine flytere sammen med Transocean og Odfjell Drilling? Analysebyrået Esgian har lekt med tanken.
Ser muligheter i rigg igjen
Når riggselskapene nå begynner å bli ferdig restrukturert, står Noble-aksjen øverst på kjøpslisten til DNB Markets.
Lys i enden av en lang tunnel
Etter et syv år langt mareritt kan bunnpunktet for riggsektoren endelig skimtes. Når fjorårets oljekrise også fremprovoserte gjeldssanering og konsolidering, er det igjen mulig å ta på seg investeringsbrillene.