<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
riulf rustad
Styreleder laster opp for 8,8 mill. i ny Spetalen-favoritt
Styreleder i Noreco laster opp. Selskapet har nylig fått Øystein Stray Spetalen på aksjonærlisten og ser gode utsikter for tiden fremover. 
Kjøpte Noreco-aksjer for 400 millioner rett før kursen stupte
Eiendomsmilliardær Edvard Harald Bakkejord har de seneste to ukene nær doblet eierskapet i Noreco på høye kurser. Onsdag falt aksjekursen 21 prosent. 
Pengene renner inn for Noreco
– Vi er nok et av de selskapene som tjener mest etter skatt, sier styreleder Riulf Rustad, som håver inn millioner på kursfesten.
Far og sønn i Noreco: 105 millioner i lønn
Styreleder Riulf Rustad har hatt lønn på 80 millioner på fire år i Noreco, mens sønnen Frederik har tjent 25 millioner rett fra skolebenken. – Vi har skapt store verdier. Med dagens priser er Noreco verdt mange ganger dagens verdi.
– Prisen er 20-doblet, og vi er størst i Europa
– Vi er EUs største gassprodusent med store reserver. Når gassprisen har gått 20-gangen har Noreco gått 15 prosent. Det er veldig lite. Vi må lære markedet caset, sier Riulf Rustad.
Gasser på i Danmark
«Bortgjemt» på dansk sokkel bygger det tidligere belastede Noreco seg opp med ny produksjon i et marked som tørster etter gass.
Spådde dårlig år – fikk kjempeoverskudd
Riulf Rustad trodde det gikk mot et dårlig år da det plutselig dukket opp kjempeverdier og 100-millionersoverskudd. Nå har han flere prosjekter innen det grønne skiftet.