<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
rottefella
Dårlig føre for Rottefella
Svak ordreinngang og pandemiforsiktige utenlandske kunder førte til at Rottefella opplevde en kraftig svikt i fjor. I år forventes et resultat som er «bedre enn på flere år».
Norske Rottefella og Madshus saksøker Salomon og Atomic
Norske Rottefella og Madshus har saksøkt Salomon og Atomic, samt eieren Amer Sports. De mener konkurrentene bryter med et patent utviklet av Thomas Alsgaard.
Ny binding snudde tapssluk
Da flere patenter utløp, tapte Rottefella millioner. Takket være produktutvikling er omsetningen igjen på vei opp og selskapet tjener penger igjen.
Forlik mellom Rottefella og Amer Sports
Rottefella og Amer Sports inngikk onsdag forlik i striden om produktserien Prolink og Rottefellas patentrettigheter i NNN-teknologien.
Rottefella anker til lagmannsretten
- Vi er både svært skuffet over, og dypt uenig, i tingrettens konklusjon, sier Christer Johnsen, administrerende direktør i Rottefella.
Rottefella tapte rettssak om skibinding
Rottefella fikk ikke tingrettens medhold i at konkurrenten Amer Sports Norway har kopiert skibinding med sin Pro Link.
Rottefella mener konkurrent kopierte skibinding
Mandag møtes Rottefella og Amer Sports i Oslo tingrett fordi Rottefella mener konkurrenten har etterlignet deres skibinding.