<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
rune syversen
Sveitserne må låne penger
Jens Rugseth og Rune Syversen sparte massivt med formuesskatt ved å flytte til Sveits. Men de brenner mye mer penger på rådyre investeringer. Nå må de låne 400 millioner fra investorer.
Øyner flere oppkjøpskandidater
Link Mobility leverte 25 prosent topplinjevekst i første kvartal, og ser sterk vekst i kontantstrømmen de neste årene.
Jens Rugseth blør på kjæledyr og restauranter: – Å satse hardt har vært livet mitt
Jens Rugseth har satset flere hundre millioner kroner for å etablere en global norsk restaurantkjede. Så langt har det kostet mer enn det smaker.
Pøser millioner i datterens tapssluk
Kaia Rugseths PetXL-satsing har kostet pappa Jens over 100 millioner. Fortsatt fosser millionene ut, aksjekursen er knust, og tech-analytiker Petter Kongslie har stengt pengekranen.
Gav bort huset før Sveits-exit: Nå leies luksusvillaen ut til skyhøy pris
IT-milliardær Rune Syversen og kona overførte boligen til sønnen før de flyttet til Sveits for nærmere halvannet år siden. Nå ligger den eksklusive boligen ute på Finn.
Trist uthenging av Crayon Group
At veksten har påvirket lønnsomheten i selskapet er det eneste Karl Johan Molnes kan gis rett i, hevder styreleder Rune Syversen.
Skatteflyktning fyrer mot Rødt og SV
– Reiser til Sveits for å slippe å betale skatt til landet som har muliggjort oppbyggingen av formuen. Hva svarer investor og skatteflyktning Rune Syversen til utsagnet fra Kari Elisabeth Kaski?