<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
saksomkostninger
Dommere refser advokatutgifter på 5 millioner
Ard Group og Fristad Invest kranglet om erstatning for avtalebrudd. Men da saksomkostningene kom på nærmere 5 millioner kroner for den ene parten alene, så dommerne rødt. 
Tingretten: Grunnløst millionkrav
Aqua Bio Technology slipper å betale erstatning etter at Zona Nordic har valgt å ikke anke saken mot dem.
Bertel O. Steen krever 40 mill. fra Deloitte
Bertel O. Steen saksøker sin tidligere revisor, Deloitte, for 40 millioner kroner. Til nå har de brukt 40 millioner på å få igjen pengene, og det kan bli mer.
Norges dyreste advokater: – Timepris på 10.000 kroner
I New York og London tar advokatene over 10.000 kroner i timen. – Det samme er trolig tilfelle hos de fem største advokatfirmaene i Norge, innen internasjonal voldgift, oppkjøp og fusjoner, sier en erfaren advokat. 
Mener byråkrati drar opp prisen
Ifølge managing partner Morten Goller i advokatfirmaet Wiersholm er EØS-regelverk, internasjonalisering og byråkrati med på å dra opp saksomkostningene i retten.
Toppadvokater tar 6.250 kroner timen
Advokatutgiftene har eksplodert og alle domstolene sliter med skyhøye saksomkostninger. I de største advokatfirmaene tar toppadvokatene nå opptil 6.250 kroner i timen.
Økning i saksomkostninger: + 186 prosent i lagmannsretten
Utgiftene til rettssaker har gått rett til himmels i domstolene. I Borgarting lagmannsrett er veksten på formidable 186 prosent på ti år. Men aller verst er det i tingretten.