<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sap
Tysk IT-gigant sier opp 3.000 ansatte
IT-giganten SAP ser seg nødt til å nedbemanne. 
Renteheving, resultater og russisk gass
En rekke faktorer påvirket børsutviklingen torsdag. For ABB, SAP, American Airlines og United Airlines var kvartalstallene imidlertid viktigst.
– En blindgate å stole på piratvirksomhet
Programvaren som styrer Russlands industri kontrolleres av selskaper som Siemens og Microsoft. Førstnevnte er ute, og sistnevnte stanser leveransene i august. 
Resultater og Russland i fokus
American Express og Schlumberger overrasket positivt i første kvartal, mens boikotten av Russland ga kraftige kursfall for et par europeiske selskaper.
Buffett og Boeing i nyhetene
Berkshire Hathaway meldte mandag om enda et stort oppkjøp, mens en flyulykke i Kina bidro til å senke Boeings aksjekurs.
Høy etterspørsel, men...
Flere selskaper meldte torsdag at problemer i forsyningskjeden gjør det vanskelig å møte den hurtige stigende etterspørselen og begrenser salgsveksten.
Knalltall på rekke og rad
Resultatsesongen begynte onsdag med overraskende sterke inntjeningstall fra blant andre JPMorgan, BlackRock og Delta Air Lines. Dessuten oppjuserte SAP 2021-prognosen.