<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sas-streik
Resultatet i avstemningen om SAS-avtalen blir kjent 6. august
Pilotforeningene i Norge, Sverige og Danmark har åpnet for avstemningen om SAS-avtalen. Resultatet gjøres kjent 6. august, ifølge Parat.
Strandede turister prioriteres av SAS – 700 hentes tirsdag
SAS kommer til å prioritere å hente hjem turister som er strandet i utlandet, nå som streiken er over. Blant annet henter SAS hjem 700 turister tirsdag.
Foreligger ingen avtale enda i SAS-streiken
Flere nyhetsbyråer har meldt om enighet i SAS-streiken i løpet av kvelden. Dette er feil, skriver SAS i en børsmelding mandag kveld.
Hjelper fint lite å ha mye erfaring
Trygve Hegnar påstår at streikende SAS-piloter relativt lett kan finne en ny arbeidsgiver. Det er ikke tilfelle, skriver nordsjøhelikopterpilot Per Erdahl Andresen.
SAS-aksjonærene skjønner ingenting
– Vi vil fortsette så lenge det er grunnlag
SAS-forhandlingene har vart i godt over et døgn i strekk. Riksmekler Mats Wilhelm Ruland opplyser at han ikke kan si noe om hva som skjer i meklingen.
Ingen umiddelbar løsning i sikte i SAS-konflikten
Forhandlingene mellom SAS og fire pilotforeninger under SAS Pilot Group pågår fortsatt søndag morgen. Lørdag kveld ble det opplyst at tonen var god.