<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
selmer
Toppadvokater deler 272 millioner
Advokatfirmaet Selmer økte overskuddet med nær 40 prosent i fjor og passerte en konkurrent på inntektslisten. Dermed drypper det enda mer på de 39 partnerne
Vær obs på sanksjonsklausuler
Som følge av sanksjonene mot Russland, må norske selskaper være oppmerksom på mange lovkrav og kontraktsmessige forpliktelser, skriver Thomas Brandi og Per Morten Christiansen i Advokatfirmaet Selmer.
Jakter 50 millioner
Minstebeløpet på 30 millioner er sikret gjennom forpliktelser fra blant andre styreleder Arild Spandow.
Arkivloven begrenser bruken av skytjenester
Det offentliges skytjenesteinnkjøp begrenses av en 20 år gammel arkivlov som ikke er tilpasset dagens teknologiløsninger, skriver Karen Anne Rekkedal og Guro Forseth i Advokatfirmaet Selmer.
Chatteloggen kan ende opp i rettssalen
Chatting på jobben har fått en voldsom oppblomstring under coronatiden. –Denne typen dialog kan bli brettet ut for retten i fremtidige rettssaker, advarer Selmer-advokat.
Slik unngår man å bli saksøkt
Selmer-partner Ole Christian Borge råder alle selskaper og styrer å dokumentere mest mulig i sanntid for å unngå fremtidige søksmål.
Produksjonskutt på norsk sokkel – hvem må ta støyten?
Det skal mye til for at staten kan pålegge kutt, men det er liten tvil om at vi er der nå, ifølge Selmer-advokatene Øyvind Olimstad og Magne Kielland.