<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sem & johnsen
Måtte gi 10 millioner i rabatt
Victoria Treschow Forsberg (34) aksepterte et saftig priskutt på 16 prosent for å bli kvitt villaen i Holmenkollen.
Tydelig skifte i boligmarkedet: Flere vil selge først
Eiendomsmeglere merker et stemningsskifte blant kundene. – Vi er helt klart på vei inn i et marked hvor flere selger før de kjøper, sier meglertopp.
Voldsomt taktskifte i Oslo-markedet
Boligmarkedet i hovedstaden har hittil i år vært preget av en meget lav tilbudsside i forhold til etterspørselen. Nå er trenden i ferd med å snu, og kampen om kjøpernes oppmerksomhet er for alvor i gang.
Vestkantens superselger: – Jeg ville ikke videreføre min egen oppvekst
I over 40 år har Camilla Sem vært en av de mest markante meglerne i Norges mest eksklusive boligmarked. Og det stopper ikke her. – Alle opplevelsene i oppveksten har gjort meg til en god menneskekjenner. 
Influencerpar selger Norges dyreste «2-roms»
Ole Martin Ulstein og kona, influenceren Rikke Krefting Ulstein, selger en bolig med kun ett soverom for hele 19 millioner. Leiligheten ble kjøpt for halvparten for bare tre år siden.
Har kuttet prisen med 50 millioner
Investor Hans Preben Mehren ville opprinnelig ha 120 millioner kroner for prakteiendommen i Holmenkollen. Nå er prisen nesten halvert.
Kjøpte hele for 12 millioner - selger halve for 42
Eiendomsutvikler Arvid Bentdal kjøpte i 2001 en villa på fasjonable Briskeby i Oslo for 12,4 millioner kroner. Det kan vise seg å ha vært en svært lukrativ handel.