<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
serveringsbransjen
Terningkast seks til denne lunsjrestauranten
Kort oppsummert: Brasserie Hansken leverer på alle punkter. Også på klientellet.
Oslos nyeste pastarestaurant
Nyåpnede Null Null byr på hjemmelaget pasta og gode ideer, men har litt å gå på når det gjelder smak, service og totalopplevelse.
De nye kongene av utelivet
Kortene er stokket om i Oslos uteliv. Finner og dansker har tatt over tronen, men noen abdiserte utelivskonger er i ferd med å kjempe seg tilbake.
Lønningene er for høye, mener serveringsbransjen
Desperat jakt på arbeidskraft i serveringsbransjen presser lønningene langt over tariffen, klager bransjen.
Ingen fiasko, ingen høydare
Café Fiasco i Oslo sentrum byr på en knakende god burger, men i nokså triste lokaler.
Barcodes ferskeste spisested – med 14 ulike kjøkken
Nyåpnede Barcode street food kan lokke til seg mange i lunsjen. Om de velger riktig.
Dansken som spriter opp nabolaget
Babbo i Parkveien er et av de beste lunsjstedene – hvor du enkelt kan sitte lenge – akkurat nå. Her kan kaffeslabberaset ende opp som middag.