<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
shearwater
Vil kjøpe ut småaksjonærer til kjemperabatt
Rasmussengruppen ønsker å kjøpe ut GC Rieber Shipping-aksjonærer til en prising på nesten 16 milliarder kroner. Selv mener de selskapet er verdt 20,9 milliarder.
Seiler mot kjempegevinst i seismikk
En børsnotering av Shearwater kan bli en gullgruve for GC Rieber Shipping-aksjonærene. I dag gjenspeiles ikke seismikksatsingen i aksjekursen.
– Vi er i starten av en supersyklus
I fjor fikk Rasmussensgruppens Shearwater en ebitda på 200 millioner dollar. Økes aktiviteten og ratene med 30 prosent vil inntjeningen nesten femdobles, ifølge konsernsjefen.
Rasmussengruppens seismikkjempe sikter mot børs
Shearwater har ambisjoner om å gjøre en børsnotering i løpet av andre eller tredje kvartal til neste år, uten å hente penger. Seismikkselskapet kan være verdt rundt 20 milliarder kroner.
Sikret seg prosjekt i Nordsjøen: – Sterk sesongaktivitet
Shearwater GeoServices har fått tildelt et månedslangt prosjekt i Nordsjøen.
Sikret 21 måneder i India: – Reflekterer det sterkere markedet
Shearwater GeoServices sender flere av sine seismikkfartøyer til India for å utføre flere 2D- og 3D-prosjekter for en gammel kunde.
Har gjort kule i seismikk
Børsnoterte seismikkselskaper har fått seg et ordentlig løft i 2022. Det gjør at Rasmussengruppen trolig sitter på verdier for over 15 milliarder kroner i Shearwater.