<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sintef
Ocean GeoLoop mener CO2-pilot ser lovende ut
Ocean GeoLoop er inne i stabiliserings- og optimaliseringsfasen for karbonfangst-piloten på Norske Skog-fabrikken i Skogn.
Fiskegründere fikk Grieg i garnet
Fortapt fiskeutstyr tar livet av fisk, marine pattedyr og sjøfugler. Ocean Space Acoustics skal redusere spøkelsesfiske og har hentet 16 millioner kroner fra blant annet Grieg Kapital.
Sintef får 270 millioner til klimaforskning
Sintef får 270 millioner kroner fra EU til å forske på områder i Europa som er sårbare for klimaendringer. Ett av områdene er Vesterålen.
Røkke-selskap utvider med SINTEF
Aker Carbon Capture utvider strategisk samarbeidsavtale med SINTEF.
– Vi skal ikke tilbake dit vi var før pandemien
– Ledende bedrifter kommer til å tilby fleksibilitet, og vil plukke opp misfornøyde talenter fra andre selskaper, sier sjefsforsker Nils Brede Moe i Sintef. 
Metaverset: Mareritt og mulighet
Metaverset ventes å vokse svært raskt og by på lukrative investeringsmuligheter både i den virkelige og virtuelle verdenen.
Norsk teknologi blir livsviktig på Den internasjonale romstasjonen
Et norsk luftmålesystem skal skytes opp til Den internasjonale romstasjonen ISS. Forskeren bak tror teknologien kan bli sentral i fremtidige Mars-ekspedisjoner.