<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sintef venture
Ser kraftig etterspørsel etter helsetech
Helseteknologiselskapet Tellu prises til i underkant av en halv milliard i en nylig emisjon. Nå bytter selskapet ut sjefen og satser på vekst.
Trenger 45 millioner til god kjemi
110 millioner kroner er satset på utvikling av grønne kjemiprodukter i Funzionano og Inhibio. Nå samler eierne sjetongene i én pott og jakter ny vekstkapital.
Jakter milliardmarked – skal hente 150 millioner
– Unikt produkt og globalt milliardmarked, lokker Spinchip-sjef Morten Jurs. Med Carnegie på laget jakter Investinor og Sintef kapital til diagnosenes Nespresso-maskin. 
Jakter 60 millioner til «blodprøvenes Nespresso-maskin»
Gründer Stig Morten Borch har skapt milliardomsetning før. Siden 2012 er 180 millioner kroner er lagt i potten for å gjøre medtech-selskapet SpinChip til markedsleder.
Skrinlegger eget løp – satser på helse-startup
Telenor dropper sin egen e-helsevirksomhet, og går i stedet tungt inn i helseteknologi-startupen Tellu IoT, som prises til 195 millioner.
Trenger 40 millioner til vidunderfôr
Venture-eide C-Feed er på dørbank hos norske investorer. I bagasjen har Tore M. Remman et nytt vidunderfôr til oppdrettsnæringen.