<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sissener canopus
Sisseners favorittaksjer for april
Jan Petter Sissener leverte en solid avkastning i mars. Det var spesielt posisjonene innen energisektoren som utviklet seg sterkt.
Sisseners favorittaksjer for mars
Jan Petter Sissener mener sannsynligheten for en nært forestående resesjon er lav, samtidig som prisingen av enkelte deler av markedet er høy.
Sissener utnyttet milliardnedsalg: – Dekket shorten
Mens enkelte skal ha blitt rasende på et «dårlig satt blokksalg», utnyttet forvalter Jan Petter Sissener at gigablokken på 3,1 milliarder ble satt med en stor rabatt, og dekket shortposisjonen.
Sissener: – Aksjene spruter cash til aksjonærene
– Å sitte lastet med slike cash-maskiner kommer til å bli kjempegøy. Det er vår vurdering, sier forvalter Jan Petter Sissener.
Sissener: – Markedet tar feil, vi kjøper aksjer
– Aksjekjøpet er en trade basert på at vi tror markedet tar feil, sier forvalter Jan Petter Sissener.
Sissener knuste markedet i september
I løpet av september leverte Jan Petter Sissener den beste avkastningen siden oktober 2022. Han brukte måneden til å kvitte seg med aksjer i en børskjempe.
Sissener har lastet opp i to aksjer
– Vi er forsiktige, og det tror jeg man fortsatt bør være fremover, sier Jan Petter Sissener. Forvalteren mener mange investorer er for optimistiske.