<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
skagen
Forvaltningskapitalen stupte etter Storebrand-oppkjøp
I 2017 kjøpte Storebrand opp Skagen-fondene for 1,6 milliarder kroner. Seks år senere har forvaltningsselskapets inntekter og kapital stupt.
Håver inn på verdiaksjer
Finansiell usikkerhet demper investorenes risikoappetitt, og gir verdiaksjene en oppsving. Det gjør Skagen Fondene det godt på, som kan vise til en oppgang på 20 prosent for aksjefondene hittil i år.
Fem grunner til at small-caps kan gi stor avkastning
Det siste tiåret har vært de store gigantenes æra. Nå er det de små og mellomstores tur, hevder Skagen-forvalter Jonas Edholm.
Ser 70 prosent oppside for dansk logistikkaksje
Skagen-forvalter Knut Gezelius liker også et upopulært amerikansk analyseselskap, en global forsikringsgigant og en lavpriskjede.
Sitter fullastet i Samsung – analytikerne venter inntjeningskollaps
Analytikerne venter at inntjeningen til Samsung skal falle med 50 prosent i fjerde kvartal. SKAGEN Kon-Tiki sitter tungt investert i den sørkoreanske teknologigiganten.
Ser vi bunnen nå?
Vi er vitne til en tilstramming – ikke ødeleggende, strukturelle markedsproblemer, hevder investeringsdirektør Alexandra Morris i Skagen.
Kjære investor: Ikke gjør noe dumt nå!
Å tape 1000 kroner påvirker hjernen din over dobbelt så mye som gleden over å tjene samme beløp, skriver Pål Bergskaug i Skagen.