<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
ski
Her står jetsetterne på ski mellom aperolene
Alpinferien er sesongens ubestridte høydepunkt for mange skifrelste – og festglade – nordmenn. Kapital Reise gir deg fem hotte afterski-steder å svi av tusenlappene i vinter.
Legger milliarder på bordet for å konkurrere med alpene
Alpinco og Skistar satser milliarder på å gjøre mørke norske daler til lysende alpindestinasjoner. Men å ta opp kampen med konkurrentene i sør er ikke gjort over natten.
Skisteder må stenge - rekordvarm vinter
Januartemperaturene har nådd rekordnivåer i en rekke europeiske land. Skisteder i alpene har måttet stenge på grunn av snømangel.
Venter sterk boligprisvekst i Nordre Follo
Med en halvering av reisetid og hyppigere avganger, kan det ifølge ekspertene forventes sterk boligprisvekst og større tilflytting til Ski og nærliggende områder når Follobanen ferdigstilles.
Bonava med milliardsatsing på boliger i Norge
Nord-Europas største boligutvikler, Bonava, trapper opp satsingen i det norske markedet, og øker porteføljen på Østlandet med milliardavtale.
Craft danket ut Dæhlie
Denne sesongen skal tre av de største skilandslagene konkurrere i klær fra Craft. Svenskene skviser ut Dæhlie, Odlo og Swix.
Spikerfeste på felleski
Etter katastrofeåret 2020 ga en snørik vinter og lite reising skiprodusenten Madshus en vekst på 60 prosent og rekordomsetning i fjor. Resultatet smeltet bort.