<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
societe generale
Storbanker raidet
Societe Generale og BNP Paribas har tirsdag blitt raidet i Paris. Påtalemyndighetene mistenker at milliarder er unndratt skatt. 
Europa er smittet
Finansgiganter som Deutsche Bank, Societe Generale og UBS fikk fredag kursfall på 5-10 prosent, og risikoen i kredittmarkedet stiger raskt.
Dramatisk i banksektoren
Bankaksjer på begge sider av Atlanterhavet svingte voldsomt mandag, idet investorene forsøkte å forstå implikasjonene av helgens nye redningsaksjoner.
Massiv risikoaversjon i markedet
Bankene blir reddere for å låne penger til hverandre, og investorene fortsetter å dumpe bankaksjer. Credit Suisse stupte 16 prosent.
Frykten sprer seg
Flere amerikanske bankaksjer var mandag ettermiddag ned med mer enn 20 prosent, og i Europa stupte UniCredit og Societe Generale.
Prisøkninger og elendige utsikter
Fed-sjefens uttalelser har økt investorenes optimisme, men multinasjonale selskaper fortsetter å varsle om både prisøkninger og fallende etterspørsel i år.
2022: Året da «alle» tok feil
For et år siden var stemningen i finansmarkedet «forsiktig optimistisk». En velkjent strateg traff imidlertid blink med sine dystre spådommer.