<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sopra steria
Hele Norge eksporterer?
Norsk eksport, minus olje og gass, skal økes med 50 prosent innen 2030. Gode nyheter, men hvorfor er ikke tjenestenæringen og helseinnovasjon mer fremtredende i denne strategien, spør artikkelforfatterne.
Smidig risikostyring: – Farefull seilas i optimistjoller
Smidige, eller agile, arbeidsformer blir stadig vanligere i næringslivets jakt på å bli mer brukersentrerte. Men også den smidige seilasen har skjær i sjøen, skriver Sopra Sterias Espen Gulbrandsen og Ole Lindaas.
Sikkerhetshull som bør få deg til å grøsse
Sist helg var Brønnøysundregistrene nede på grunn av et sikkerhetshull. Hvor alvorlig tar norske toppledere slike trusler, spør Jørgen Rørvik og Nils-Erik Auråker i Sopra Steria.
Nytt norsk Sopra Steria-oppkjøp
Sopra Steria kjøper det norske designselskapet Eggs Design. Den franske konsulentkjempen overtar 120 ansatte.
Sopra Steria sopet inn kontrakt på 430 mill.
Universitets- og høgskolesektoren investerer i saksbehandling og dokumentasjonsforvaltning. Kontrakten på 430 millioner gikk til Sopra Steria,
Full støtte i Paris for Bergen-investering
Sopra Steria-sjef Kjell Rusti trengte ikke lang tid på å overbevise franskmennene om å satse i Bergen. – Prosessen har gått raskt, sier Rusti.
Sopra Steria skal doble i Bergen etter oppkjøp
Konsulentgiganten Sopra Steria har overtatt bergenske Labs, der staben skal dobles til 100 på ett år.