<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
sparebank 1 sr-bank
Resesjonsrisiko tynger oljeprisen
Utsikter til resesjon i eurosonen peker mot svakere oljeetterspørsel, mens amerikanske lagertall tyder på det motsatte. 
Norske sparebanker nyter den høye renten
Seks måneder med stadig høyere rente setter tydelige spor etter seg i regnskapene til norske banker. Sparebankene er ikke noe unntak.
Bankaksje klar for nye kursrykk
Solid inntjening, god kostnadskontroll og høy kredittkvalitet er noen stikkord SpareBank 1 SR-Bank kan skilte med. Og sammen med fortsatte utsikter til friske utbytter er det derfor rom for at børskursen skal videre opp. Kjøp!   
– Folk får ikke tak i boligene de ønsker her
Mens det meldes om et stort antall usolgte boliger i mange regioner både på Østlandet og i Nord-Norge, er situasjonen totalt motsatt i Stavanger.
Råttent boligmarked rett utenfor Oslo
Det flommer over av usolgte boliger utenfor hovedstaden. – Prisnedgangen er mye større enn det som er fanget opp av prisstatistikken, sier daglig leder i Krogsveen Lillestrøm, Per Inge Hunvik.
Tror renten likevel skal opp
Eiendom Norge har aldri sett svakere boligpriser i august, men renteøkningen i september står fast, mener økonomer. De spår også en svak høst.
Hodepinen fortsetter
Den europeiske sentralbanken sliter med å få ned inflasjonen. Økonomer er delte i synet på hva det betyr for renten på september-møtet.