<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
stig myrseth
– Nå er det helt ville forhold
Finanstilsynet ga seks investorer bøter for udekket shorting i Flyr. – Vi kan ikke ha regler som legger opp til at de blir misbrukt. Nå er det helt ville forhold, mener Arne Fredly, som selv ble dømt etter en sak i 2010.
Soloppgang og Hydro-rally – oljeprisen holder børsen oppe
Toneangivende Europa-børser faller, men på Oslo Børs peker pilene oppover. Aker BP, Norsk Hydro og REC Silicon markerer seg.
Stig Myrseth setter fyr på skadeskutt seismikkaksje
– Dagens utmattede aksjonærer kan da bli fristet til å selge til sterkt rabattert pris, skriver Stig Myrseth på XtraInvestor, som spår kraftig comeback i aksjen.
Tetzchner med kraftig advarsel mot kryptovaluta
Teknologitopp og suksessgründer Jon von Tetzchner advarer mot kryptovaluta. Han mener valutaene er uegnet som betalingsmiddel, en miljømessig katastrofe og umulig å sette en fornuftig verdi på.
Ble oppsøkt av to Nordic-ansatte etter politiavhør
Tidligere Dovre-forvalter Stig Myrseth fikk besøk av to sentralt ansatte i Nordic Securities etter at han hadde vært i Økokrim-avhør. Ifølge Myrseth ga de inntrykk av at han burde tenke seg om to ganger og trekke det tilbake.
Nytt styreverv for Stig Myrseth
Per Øyvind Berge gir seg etter tre års fartstid i Huddlestock Fintech-styret. Inn kommer Stig Myrseth.
Myrseth: Mine beste investeringsideer akkurat nå
Stig Myrseth ser muligheter i kryptovaluta, tank og indeksfond mot aksjer i fremvoksende markeder.